Menu HIV-SAM Project · Africans against HIV

In aanvulling op de patiëntengroepen, bieden we ook individuele steun aan. Mensen die met hiv leven, kunnen het project contacteren voor individuele, cultuursensitieve counseling en steun. We organiseren ook steun voor patiënten die hun ervaringen willen delen met mensen die in dezelfde situatie verkeren, maar een gesprek onder vier ogen verkiezen. Het delen van hun verhalen en ervaringen kan leerzaam zijn en troost bieden, vooral met een persoon die weet wat leven met hiv betekent en die dezelfde culturele achtergrond heeft. De onderwerpen variëren maar houden vaak verband met:

  • Hiv-gerelateerd stigma of hiv-disclosure
  • Leven met hiv
  • Migratieproblemen

Wil je meer weten over de verschillende vormen van steun of overweeg je om je te engageren als vrijwilliger?

  • Contacteer Charles Ddungu:

Kom dans met ons mee

Laat ons nog eens bijeenkomen en samen op Jerusalem dansen, volgende week donderdag 8 oktober om 15 uur op het ITG

Read more »

WELKE IMPACT HEEFT COVID-19 OP POTENTIEEL KWETSBARE GROEPEN IN ANTWERPEN?

http://www.hivsam.be/wp-content/uploads/2020/09/Article435.pdf

Read more »

Testen en seksuele contacten Quiz (NL)

Loading…

Read more »

PrEP, voorkom een hiv-infectie

Heb je al van PrEP (pre-exposure prophylaxis) gehoord om hiv te voorkomen? Door 1 pil per dag te nemen kan je voorkomen dat je besmet raakt met hiv. Voor meer informatie en hoe een voorschrift voor PrEP te krijgen, bekijk onderstaande video.

Read more »

Wanneer en hoe gebruik je een mondmasker?

Read more »

Alles wat je over Corona wilde weten, maar nooit durfde vragen

Als je wil weten wat op dit moment is toegestaan ​​met de huidige Corona-maatregelen, klik hier: http://www.hivsam.be/wp-content/uploads/2020/06/CoronaMaatregels.pdf. Als je niet zeker weet of deze regels nog steeds geldig zijn, surf dan naar de volgende website: https://www.info-coronavirus.be/nl/. Als u liever naar de huidige maatregelen luistert, surf dan naar deze site: https://www.atlas-antwerpen.be/sites/default/files/uploads/Audioboodschap%20Nederlands.mp3. Blijf gezond!!!

Read more »

Stop het stigma tegen mensen die met hiv leven

Samen de angst overwinnen. Bekijk de video’s en posters van leden van de gemeenschap in Vlaanderen België die zich uitspreken tegen de stigmatisering van mensen met hiv.

Read more »
More news »